Ziarul electronic al arădenilor

Street Food Festival revine la Arad. PROGRAM

Cea de-a doua ediție a Street Food Festival de la Arad se va desfășura, în această săptămână, în Piața „Avram Iancu“.

„Experiența culinară ce a adunat până în prezent peste 20 de ediții delicioase în care a bucurat sute de mii de gurmanzi din România revine la Arad. În perioada 14 – 17 iunie arădenii sunt invitați să se relaxeze la Street Food Festival. Piața «Avram Iancu» va deveni pentru a doua oară gazda unui concept inedit ce a prins amploare în întreaga țară“, au anunțat organizatorii evenimentului.

Conform organizatorilor, în 2017, aproximativ 50.000 de oameni s-au adunat în Piața „Avram Iancu“ să se delecteze cu preparatele chefilor prezenți.

„Era inevitabilă o nouă revenire. Astfel, Chef Foa, alături de cei 40 de vendori, printre care amintim Camionetta (pizza napoletana), Nori Yakitory (mâncare japoneză preparată de Robert Petrescu, câștigătorul MasterChef), Food Squad (unele dintre cele mai bune coaste din festival), Mr. Cannoli (desert preparat după o rețetă italiană autentică), Stradale (gyros făcut după rețeta lui Chef Foa), Home Garden și Elemozsia (unii dintre cei mai savuroși burgeri), vor ademeni publicul cu preparate creative și îi vor invita să testeze rețeta relaxării alături de un preparat delicios, un concert live sau, de ce nu, un film vizionat outdoor“, au mai spus organizatorii evenimentului de la Arad.

„Arad, pregătește-ți apetitul. În câteva zile deschidem porțile Street Food Festival și știm deja de anul trecut că ești gurmand, așadar suntem convinși că nu ne vei înșela așteptările anul acesta. Bucătăria stradală se deschide pe 14 Iunie începând cu ora 12.00 și tot atunci se deschide și invitația noastră la relaxare. Vă invităm să vă relaxați în compania unui preparat de poveste, a unui film cu tematică culinară și a unui concert live.

Rețeta noastră include și activități pentru cei mici, dar și multe zone special pregătite alături de partenerii noștri pe care vă lăsăm să le descoperiți în zilele ce urmează. Înainte de tradiționalul ne vedem joi, vrem doar să mai mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și tuturor partenerilor care ne ajută să punem și Aradul pe harta culinară a României alături de celelalte 10 orașe pe care le vizităm în 2018. Ne vedem la Street Food Festival”, a spus Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program la scenă și cinema outdoor.

Ce filme vor fi la Street Food Festival?

14 iunie, ora 21.30  – No Reservations

15 iunie, ora 21.30  – Haute Cuisine

16 iunie, ora 21.30  – Chef

17 iunie, ora 21.30  – Big Night

Ce muzică va fi la Street Food Festival?

14 iunie

Melting Dice

FUNKorporation

15 iunie

Rockabella

CeZar

Ana&the Changes

16 iunie

Dimitri’s Bats

Ligia Hojda

Grimus

17 iunie

Next Ex

Lucia

FiRMA

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not&Flavours.

Evenimentul este susținut de Municipiul Arad prin Centrul Municipal de Cultură, Poliția Locală, Centrul Județean de Voluntariat.

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street Food Festival Arad este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-arad/.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.