Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 58B, de un arădean care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN 58 B, dinspre Bocşa spre Reşiţa. La km 7+210 m, la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă, acesta a depăşit o coloană de autovehicule fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani, din Reşiţa. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani a ricoşat în capul tractor al unui ansamblu de vehicule. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care circula regulamentar şi rănirea uşoară a pasagerului pe locul din dreapta-faţă în autoturismul condus de acesta, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Biciclete furate din Germania

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au descoperit, într-un camion încărcat cu pământ pentru flori, 58 biciclete electrice, în valoare de aproximativ 920.000 lei, semnalate ca fiind furate din Germania, pe care doi fraţi români au încercat să le introducă ilegal în ţară. Bicicletele au fost descoperite într-un automarfar condus de Andrei R., de 25 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care era însoţit de fratele său Marian R., de 30 de ani. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă al mijlocului de transport 58 biciclete electrice, pentru care cei doi fraţi nu au putut prezenta documente legale. În urma verificărilor efectuate, a reieşit că cele 58 de biciclete electrice sunt semnalate ca fiind furate din Germania. Cetăţenii români au declarat că au încărcat pământul pentru flori în Olanda, iar în timpul staţionării într-o parcare din Germania au fost abordaţi de doi conaţionali care le-au propus ca, în schimbul sumei de 1.500 euro, să transporte bicicletele în România. Bicicletele au fost confiscate.

Autorul unui furt, identificat

Un adolescent este cercetat pentru furt calificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un minor de 16 ani, din Arad, care, în data de 20 august, ar fi sustras suma de 7.000 de lei din sertarul casei de marcat al unei săli de jocuri de noroc, de pe raza municipiului. „Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, a informat IPJ Arad. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a minorului, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din auto și societăți comerciale de pe raza municipiului.

A tăiat ilegal arbori

Polițiștii de la Postul de Poliție Brazii cercetează un bărbat, care este bănuit de tăiere ilegală și sutragere de arbori. Conform IPJ Arad, polițiștii au identificat un bărbat, de 68 de ani, din Brazii, care, în data de 10 octombrie, ar fi tăiat fără drept și sustras 14 arbori din speciile plop și cer, dintr-o pădure de pe raza localității Buceava-Șoimuș. „Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos“, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.