Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Mai multe persoane care conduceau autovehicule, în timp ce se aflau sub influența alcoolului, au fost depistate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Conform IPJ Arad, polițiștii din Buteni au depistat pe DJ 708, pe raza orașului Sebiș, un tânăr, de 23 de ani, care conducea un autoturism, având o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe DJ 709/A, pe raza localității Agrișu Mare, polițiștii din Tîrnova au depistat un bărbat, de 55 de ani, din acceași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcooloemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, un bărbat, de 41 de ani, din Vladimirescu, a fost depistat în trafic, de polițiștii din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor trei bărbați fiind întocmite dosare penale.

Bărbat trimis în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Totoi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Dumitru Totoi, în data de 14 octombrie 2016, a condus pe drumurile publice, pe raza comunei Bocsig, o autoutilitară marca Mercedes, fără a poseda permis de conducere. La solicitarea organelor de poliţie, bărbatul a prezentat un permis de conducere, știind că acesta este fals, se mai arată în rechzitoriu. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

A furat din supermarket

Polițiștii de la Secția nr. 2 din cartierul arădean Micălaca cercetează un tânăr care a furat dintr-un supermarket. IPJ Arad a informat, luni, că polițiștii cercetează un tânăr, de 25 de ani, din Zădăreni, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea, din incinta unui supermarket de pe Calea Radnei din municipiul Arad, produse alimentare și nealimentare. „Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.700 de lei, a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, informează IPJ Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Tânără reținută la frontieră

O tânără, în vârstă de 16 ani, care a încercat să iasă din România folosindu-se de documentul altei persoane, a fost depistată la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana nu este una şi aceeaşi cu cea din documentul prezentat, motiv pentru care a fost condusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul român M.S., în vârstă de 16 ani, din judeţul Constanţa. În cadrul primelor cercetări aceasta nu a dorit să facă declaraţii cu privire la documentul de identitate prezentat la controlul de frontieră, relatând doar că a recurs la această metodă fiindcă dorea să ajungă în Germania.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.