Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

O femeie și trei bărbați au fost depistați în trafic, de polițiștii din cadrul IPJ Arad, conducând autoturisme, în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Pe raza orașului Ineu a fost depistat un tânăr, de 26 de ani, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În orașul Nădlac a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe DJ 709, pe raza localității Șicula, a fost depistat un bărbat, de 42 de ani, care conducea un autoturism. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În Piața „Avram Iancu“ din municipiu a fost depistată o femeie, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celor patru au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Condamnați la pedepse definitive

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de la Postul de Poliție Șiria, au depistat un bărbat, care era urmărit la nivel national. Bărbatul, de 39 de ani, din Șiria, era urmărit la nivel național, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei de un an și 3 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 16 martie, de magistrații Judecătoriei Lipova, pe numele unui bărbat de 53 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de un an și 6 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori. Cei doi au fost depuși în Penitenciarul Arad.

Trimis în judecată pentru violențe

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vormitagg Iosif, cercetat, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Vormitagg Iosif, în data de 27 ianuarie, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe malul râului Crişul Alb, pe raza comunei Zărand, pe fondul unor discuţii purtate în contradictoriu, l-a lovit cu pumnii, picioarele şi muchia toporului în zona corpului pe numitul N.F., cauzându-i acestuia leziuni traumatice, care au necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Chişineu Criş.

Infractori reținuți la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat patru persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare. Pe numele lui Attila M., de 25 de ani, din judeţul Harghita, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an. Emil B., de 30 de ani, din judeţul Dâmboviţa, era urmărit de autorități, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, pentru furt, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani. Gheorghe C., de 32 de ani, şi Robert M., de 38 de ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Dâmboviţa, aveau emise pe numele lor, de autorităţile din Franţa, mandate europene de arestare, pentru infracţiuni contra proprietăţii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.