Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Trei persoane care conduceau autoturisme neînmatriculate au fost depistate, în trafic, de polițiștii rutieri din Arad.

Pe DN 7, pe raza localității Odvoș, a fost depistată o tânără, de 27 de ani, din Conop, în timp ce conducea un autoturism care avea numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 27 ianuarie. De asemenea, a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 40 de ani, din Arad. Bărbatul conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 18 ianuarie. Pe DN 79/A a fost depistat un tânăr, de 18 ani, din Sebiș, care conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din luna aprilie 2016. Pe numele celor trei au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Judecat pentru vătămare corporală

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Codruţ Florinel Bocan, pentru vătămare corporală din culpă. Din probatoriul administrat a rezultat că, bărbatul, în data de 19 august 2015, a condus un autotractor Mercedes Actros, cu semiremorcă, dinspre Deva spre Arad, în condiţii de ploaie şi carosabil umed. În localitatea Căpruţa, din cauza neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, șoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Vectra condus regulamentar de I.C. În urma coliziunii dintre semiremorcă şi autoturismul condus de I.C., autovehiculele au fost grav avariate, iar conducătorul Opelului a suferit o fractură complexă de coloană cervicală înaltă cu leziune medulară şi de trunchi cerebral, ce au determinat suspendarea funcţiilor vitale, urmată de deces.

Petarde confiscate de polițiști

Polițiștii din orașul Ineu cercetează un bărbat, pentru efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept. Conform Biroului de Presă al IPJ Arad, polițiștii au depistat, miercuri, în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Șilindia, 1.156 petarde, pentru care administratorul societății, un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, nu deținea documente legale. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni pirotehnice fără a deține acest drept.

Mărturie mincinoasă în instanță

Un bărbat va fi judecat pentru mărturie mincinoasă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au anunțat că au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Florin Cîrpaci, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de mărturie mincinoasă. Din probatoriul administrat în cauză au rezultat că, în data de 9 iunie 2016, fiind audiat în calitate de martor într-o cauză penală aflată pe rolul Judecătoriei Chişineu Criş, Florin Cîrpaci, sub prestare de jurământ, a făcut afirmaţii mincinoase în legătură cu faptele şi împrejurările esenţiale cu privire la care a fost întrebat. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre soluţionare.

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.