Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat care era dat în urmărire națională a fost prins la Arad de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

Alin Ionuț N., de 31 de ani, din județul Gorj, a fost depistat și reținut în zona Stației CFR. „La vederea echipajului de jandarmerie, persoana a prezentat un comportament suspect, motiv pentru care jandarmii au procedat la legitimarea acesteia, în vederea stabilirii identității. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că persoana în cauză era dată în urmărire națională, din luna decembrie 2016, pe numele său existând un mandat de executare a pedepsei de un an și patru luni închisoare, pentru complicitate la delapidare. Bărbatul a fost dus la sediul Poliției, în vederea luării măsurilor ce se impun.

A tăiat fără drept salcâmi

Polițiștii din comuna arădeană Târnova cercetează un bărbat, care este acuzat că a tăait ilegal mai mulți salcâmi. Conform IPJ Arad, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Agrișu Mare, a tăiat și sustras 5,2 mc de arbori din specia salcâm, în valoare de aproximativ 1.020 de lei, dintr-o pădure aflată pe raza localității Agrișu Mare. „Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos“, se menționează într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Trimis în judecată de procurori

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Stan, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Din probatoriul administrat a rezultat că Adrian Stan, în noaptea de 1/2 octombrie 2016, după ce a consumat băuturi alcoolice, a circulat cu un autoturism Opel pe raza orașului Ineu. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,78 mg/l. Din Buletinul de analiză toxicologică, a rezultat că, inculpatul avea o alcoolemie în sânge la proba I de 1,25 g de alcool la 1.000 de ml de sânge, iar la proba II de 1,00 g alcool la 1.000 de ml sânge. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

A condus fără permis un autoturism

Polițiștii din Dorobanți au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat, fără a deține permis de conducere. „Polițiștii au depistat în trafic, pe DJ 709J, pe raza localității Pecica, un bărbat de 35 de ani, din Peregu Mare, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de autoritățile germane din luna martie 2016“, a informat IPJ Arad. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.