Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat este cercetat penal, după ce a spart geamul unui restaurant situat pe DN 7, în județul Arad, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Conform jandarmilor arădeni, bărbatului, aflat într-o stare avansată de ebrietate, i s-a refuzat accesul în local, iar din acest motiv a spart cu pumnul geamul ușii de acces în restaurant. Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

A condus fără permis

Polițiștii din orașul Pâncota au depistat un bărbat care conducea fără permis un autoturism neînmatriculat. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Seleuș, conducea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un autoturism, ale cărui numere de înmatriculare provizorii aveau valabilitatea expirată. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

A furat un telefon mobil

Un tânăr care a furat un telefon mobil a fost depistat și reținut de polițiștii de la Secția nr. 2 Micălaca, din Arad. În cursul zilei de luni, polițiștii au fost sesizați despre comiterea furtului. Tânărul, în timp ce se afla în parcul Orizont, sub pretextul necesității iminente de a efectua un apel telefonic, i-ar fi solicitat, însușit și sustras persoanei vătămate telefonul mobil în valoare de 800 de lei. În mai puțin de 30 de minute de la sesizarea faptei penale, pe Calea Radnei din municipiu, polițiștii au reușit depistarea și identificarea celui care a comis fapta, acesta fiind uni tânăr de 20 de ani, din Arad.

Braconieri prinși de jandarmi

Jandarmii arădeni au depistat două persoane care aveau asupra lor unelte interzise deținerii și folosirii neautorizate, respectiv trei setci. Cele două persoane au fost depistate pe malul stâng al râului Mureș, în zona localității Ostrov. De asemenea, jandarmii l-au depistat și pe Traian B., de 70 de ani, din Bata, care se deplasa cu un autoturism pe un drum agricol dintre localitățile Ostrov și Bulci, iar la vederea forțelor de ordine, a încercat să fugă. Jandarmii l-au reținut și au descoperit că septuagenarul avea o pușcă de vânătoare și muniția aferentă.

Land Rover căutat, găsit la Arad

Poliţiştii de frontieră au depistat un autoturism Land Rover, în valoare de aproximativ 7.000 de euro, căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie. Polițiștii de frontieră au oprit în municipiul Arad, pentru control, un autovehiculul Land Rover, model Range Rover Vogue, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetăţeanul sirian Abdullah C., în vârstă de 24 de ani. Șoferul a prezentat  un talon de înmatriculare cu însemnele autorităţilor britanice. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că mașina figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, în luna august 2015. Sirianul a spus că nu știa că autovehiculul este căutat de autorităţile din Marea Britanie şi că el l-a achiziţionat de la un cetăţean român, contra sumei de 6.750 euro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.