Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

news2Polițiștii rutieri au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 78.000 lei, în timpul unor acțiuni, desfășurate, în ultimele 24 de ore, pe raza judeţului și municipiului Arad, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au dat 157 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 78.000 de lei. Dintre acestea, 33 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 124 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Prinși în flagrant la furat

Mai multe persoane care au furat din magazine au fost depistate de polițiștii arădeni. Astfel, polițiștii de la Secția nr. 2 din Micălaca cercetează un bărbat, de 40 de ani, din județul Prahova, și un bătrân de 70 de ani, din Arad, care au fost depistați în flagrant timp ce sutrăgeau diverse produse, dintr-un magazin de pe raza cartierului Micălaca. Polițiștii Biroului de Ordine Oublică cercetează doi tineri, de 18 și 20 de ani, din județul Cluj, care au fost depistați în timp ce sustrăgeau produse nealimentare, dintr-un magazin de pe raza municipiului Arad. În toate cazurile, prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmărit general depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac au depistat un bărbat care figura în bazele de date ca fiind urmărit general, alertă introdusă de autorităţile române pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului. Andras K., de 30 ani, din județul Hunedoara, era pasager într-un autoturism. Poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractoului.Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.