Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2Doi minori, care au furat bunuri în valoare de 4.000 de lei, dintr-o locuință din orașul arădean Curtici, au fost identificați de polițiști.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în noaptea de 27/28 august, cei doi minori, ambii în vârstă de 14 ani, din Curtici, au pătruns într-o locuință lăsată neasigurată, de unde au sustras două televizoare, o tabletă și un sistem home cinema, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Conform polițiștilor, prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele minorilor a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Infracțiuni în trafic

Polițiștii rutieri au depistat, miercuri, în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au depistat, pe DJ 682, în Secusigiu, un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea numerele de înmatriculare provizorii expirate din 4 noiembrie 2015. De asemenea, pe DJ793, pe raza localității Beliu, a fost depistat un tânăr, de 26 de ani, care conducea un scuter, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, respectiv conducere fără permis.

Hoț de pubele, prins

Un bărbat care a furat o pubelă pentru gunoi a fost reținut de polițiștii locali din municipiul Arad. Bărbatul a fost reținut, joi, de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică. Conform Poliției Locale, bărbatul reținut a furat o pubelă de gunoi de pe strada Nicolae Gogol, din cartierul Aradul Nou. Acțiunea Poliției Locale Arad a avut la bază o serie de sesizări venite din partea locatarilor din zonă care reclamau furtul de pubele.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 71.000 de lei. Dintre acestea, 100 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 110 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.