Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un club situat în zona Piața Romană din municipiul Aradului a fost distrus de un incendiu care a izbucnit vineri dimineață, întreg mobilierul din interior fiind distrus.

Incendiul s-a produs la clubul „District One” (fost „Papa Joe”), care funcționa la subsolul unei clădirii de pe str. Tribunul Dobra, unde nu se afla nicio persoană în acel moment. Pentru lichidarea incendiului, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD. „În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, în interiorul clubului, După circa 30 de minute, incendiul a fost lichidat. A fost distrus întreg mobilierul din interior. Se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca. Pompierii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Restricţii de trafic în Ungaria

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat că, începând de sâmbătă, ora 23.00 (ora României), până duminică la aceeaşi oră, dar şi de luni, ora 23.00 (ora României), până marti la aceeaşi oră, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că marţi, 23 octombrie, este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare. Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise transportului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea. De asemenea, se recomandă şoferilor consultarea aplicaţiei Trafic on-line pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Mandat pus în aplicare de polițiști

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. „Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Lipova, pe numele unui bărbat de 68 de ani, din județul Arad, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 4 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă“, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Arad. Conform sursei citate, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

Urmărit reținut la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Marea Britanie, pentru executarea unei pedepse privative de libertate. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este din judeţul Constanţa. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Marea Britanie, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoare. Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impugn, a informat Poliția de Frontieră.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.