Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2Un accident rutier, soldat cu rănirea unei femei, a avut loc, joi, pe DN 7, între localitățile arădene Sâmbăteni și Păuliș, traficul rutier fiind îngreunat, circulându-se pe un singur sens.

În accident au fost implicate două vehicule, un microbuz, în care se aflau opt persoane, și un autocamion. În urma coliziunii, o femeie a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, fiind rănită uşor. Conform polițiștilor, ambele autovehicule circulau în acelaşi sens de mers, iar, la un moment dat, microbuzul a intrat în partea din spate a autocamionului, deoarece nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers. Traficul rutier s-a desfăşurat pe un singur sens timp de aproximativ o oră între Păuliş şi Sâmbăteni, în zona în care s-a produs accidentul.

A sustras dintr-un depozit

Poliţiştii Postului de Poliţie Zăbrani au identificat un tânăr, bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un depozit de pe raza localităţii Neudorf. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 16-20 mai, tânărul, în vârstă de 20 de ani, a pătruns într-un depozit de pe raza localităţii arădene Neudorf, de unde ar fi sustras o bicicletă, produse electronice şi îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pescuit în perioadă de prohibiție

Jandarmii arădeni, în colaborare cu inspectori piscicoli din cadrul Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură – Filiala Regională Transilvania, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională sau penală în domeniul piscicol. În timpul acțiunii au fost depistate două persoane, în timp ce pescuiau, pe un mal al râului Mureș, în zona localității Sâmbăteni. Persoanele au fost identificate, fiind vorba de doi bărbați, cu vârsta de 29 respectiv 33 ani, cu domiciliul în municipiul Arad. Având în vedere că pescuitul recreativ sau sportiv, în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștilor și al altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție reprezintă contravenție, cele două persoane au fost sancționate contravențional cu câte 600 lei.

Hoț depistat în flagrant

Poliţiştii de ordine public din cadrul IPJ Arad cercetează un tânăr, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea un portofel. Potrivit Biroului de presă al IPJ Arad, un tânăr, de 23 de ani, din Arad, a fost depistat în flagrant, în parcarea unui supermarket de pe strada Conduraşilor din municipiul Arad, în timp ce sustrăgea un portofel cu acte şi bani, din buzunarul unui bărbat, de 55 de ani. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat, iar pe numele tânărului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 281 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 72.000 de lei. Dintre acestea, 143 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 138 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.