Ziarul electronic al arădenilor

Stație de compostare a deșeurilor, inaugurată în municipiul Arad

Compania FCC Environment România a marcat în cursul zilei de azi două evenimente importante.

În calitate de operator, compania FCC împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad și Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor Județul Arad, au inaugurat de la ora 11.00, noua „Stație de Compostare în Tunel Arad”.

Toți cei prezenți la inaugurare au avut parte de o scurtă demonstrație asupra modului de operare al stației, dar au primit și detalii despre compost în general.

Totodată, compania FCC Environment – Partenerul tău în managementul deșeurilor, a sărbătorit 15 ani de activitate în România, în cadrul unui Networking Lunch, care a avut loc la Hotel Continental, de la ora 12.00.

La evenimentul de inaugurare al stației de compostare în tunel, dar și la sărbătorirea celor 15 ani de activitate au participat Iustin Cionca, președinte al Consiliul Județean Arad, Gabriela Chiricheu, directorul executiv DPD al CJA, István Németh, manager regional România-Ungaria-Serbia – FCC Environment CEE, Florian Pop, director general – FCC Environment România și Andrei Popescu, manager proiect „Stație de Compostare în Tunel Arad”. Alături de aceștia au fost prezenți parteneri, clienți, dar și furnizori ai companiei FCC.

„În primul rând, dorim să mulțumim tuturor celor care au fost azi alături de noi, atât autorităților, cât și partenerilor și clienților noștri. De 15 ani, suntem un partener de încredere în ceea ce privește managementul deșeurilor din cadrul județului Arad și ne dorim să păstrăm această tradiție. Cu toții înțelegem importanța reciclării și a reducerii cantităților de deșeuri spre a fi depozitate. De aceea, compania FCC, dorește prin experiența pe care o are la nivel de Grup, dar și local, să opereze această stație într-un mod cât mai eficient”, a declarat Florian Pop, Director General al Companiei FCC.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de FCC Environment Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.