Ziarul electronic al arădenilor

Starea Regelui Mihai este foarte precară

Şeful Casei Majestăţii Sale, Andrew Popper, a declarat că starea Regelui Mihai este foarte precară, însă, pentru moment, s-a stabilizat, precizând că sunt „momente mai bune, momente mai proaste“.

„Starea Majestăţii Sale este foarte precară. Medicii îşi concentrează eforturile pentru a îl menţine pe Majestatea Sa fără dureri şi într-o stare confortabilă. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, situaţia s-a stabilizat“, a declarat şeful Casei Majestăţii Sale, Andrew Popper, la TVR.

Popper a precizat că medicii elveţieni nu pot face publice date despre starea de sănătate a Regelui Mihai, întrucât legea nu le permite.

Casa Regală a României a anunţat, la începutul lunii, că starea de sănătate a Regelui Mihai s-a înrăutăţit şi că Principesa Margareta şi Principele Radu au plecat duminică, 5 noiembrie, de urgenţă în Elveţia.

Regele Mihai I – ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie a împlinit 96 de ani – s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului 2015, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.