Ziarul electronic al arădenilor

Starea de sănătate a Regelui Mihai este fragilă

Starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai este fragilă, dar prezintă stabilitate, a anunțat Casa Regală a României.

„Starea de sănătate a Majestăţii Sale este fragilă, dar prezintă stabilitate. Regele Mihai este liniştit, are mulţumire sufletească şi apreciază îngrijirea echipei sale medicale.

Alături de Rege sunt permanent angajaţi ai Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia, şi două maici ortodoxe“, se precizează într-o postare pe site-ul www.romaniaregala.ro.

Potrivit sursei citate, Principesa moştenitoare Margareta şi Principele Radu se află în de luni, în Elveţia, într-o vizită de familie, pentru a sta câteva zile alături de Majestatea Sa, Regele Mihai, la reşedinţa sa privată.

Regele Mihai I – ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani – s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

CITITI SI: Regele Mihai, grav bolnav. Se retrage din viaţa publică

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.