Ziarul electronic al arădenilor

Sportivele de la C.S. Mistral Arad, la Campionatul European de Majorete din Italia

Sportivele de la C.S Mistral Arad  au reprezentat cu cinste România la Campionatul European de Majorete din Lignano Sabbiadoro (Italia), eveniment desfăşurat în perioada 8 – 13 octombrie 2019.

Sportivii de la Arad  au participat la două sectiuni, Batonflag seniori si accesorii solo seniori.

La secţiunea Batonflag – senioare, sportivele Aradului s-au clasat pe locul 6, după echipele din Norvegia, Anglia, Italia, Belgia, şi Croația.

La accesorii solo seniori, Nașcu Davina a terminat pe locul 19. Rezultatul ei este bun, având în vedere numărul mare de participanţi din toată Europa, fiecare tara avand dreptul sa participle cu primii trei clasati pe plan national, spune antrenoarea Erdei Emese.

In acest weekend sportivii se vor pregati deja pentru Campionatul Mondial de Twirling din 2020, cu doi instructori din Croatia, Adrijana Juric si campionul mondial de anul trecut Tihomir Bendelja.

Sambata, 2 noiembrie va fi antrenament cu intrare libera pentru spectatori, asadar va invitam sa faceti cunostinta cu aceasta ramura sportiva foarte frumoasa, sa admirati un campion mondial, la sala Colegiului Național Pedagogic „Dimitrie Țichindeal“ între orele 9.00 – 18.00.

Actiunea este organizata de C.S. Mistral Arad in parteneriat cu Centrul Municipal de Cultura Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CS Mistral Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.