Ziarul electronic al arădenilor

Spitalul Județean Arad va avea un nou manager: Mirandolina Prișcă

priscaNoul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad va fi dr. Mirandolina Prișcă, aceasta trecând și de proba de prezentare a proiectului de management, care a avut loc în cursul zilei de luni.

„Mă bucură faptul că echipa de conducere a Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad va fi completată în curând cu doamna dr. Prișcă în funcția de manager. Sunt convins că această echipă va asigura un management mai performant și va implementa cu succes «Strategia de sănătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad».

Sistemul de sănătate arădean, un sistem «bolnav» aflat în plin proces de «însănătoșire», are nevoie de o echipă performantă. Urmează ca în perioada imediat următoare să abiă loc validarea rezultatului, iar ulterior, la începutul lunii ianuarie, să aibă loc numirea doamnei Prișcă în funcția de manager“, a declarat Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

În data de 21 decembrie a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de manager al Spitalului Județean din Arad, iar nota finală obținută de dr. Mirandolina Prișcă a fost de 8,44.

Contractul cu noul manager va fi semnat pentru o perioadă de trei ani, urmând ca, anual, să fie făcută o evaluare a îndeplinirii criteriilor de performanță, a mai precizat președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.