Ziarul electronic al arădenilor

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad va angaja 36 de medici

Consilierii județeni au votat în ședința de vineri noua organigramă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, cele mai importante modificări fiind înființarea a 36 de posturi de medici specialiști în cadrul Ambulatoriului Integrat (31 la adulți, 5 la copii), cât și 5 posturi de asistenți medicali.

„Avem o permanentă preocupare pentru îmbunătățirea condițiilor medicale din județul nostru, atât în privința dotărilor, cât și a personalului medical. Prin această modificare a Organigramei spitalului, dorim, în special, să creștem numărul de medici și să oferim arădenilor un act medical de calitate, competent și cât mai prompt. Ambulatoriul reprezintă una dintre cele mai importante secții ale Spitalului Județean și e normal să avem personal medical suficient și bine pregătit profesional”, a declarat Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.