Ziarul electronic al arădenilor

Spectacolul „Pinocchio“, pe pagina de facebook a Trupei Marionete

Cu veselie, aventură și muzică se va întâmpla întâlnirea de duminică, 5 aprilie, pe pagina Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. 

Căci o nouă poveste va prinde viață, începând cu ora 11.00.

Atunci, actorul Cristian Bordaș va spune pentru bunici, mămici și pici mari și mici povestea plină de tâlc a lui Pinocchio.

„Am ales să vă spun duminica aceasta o poveste foarte îndrăgită de toată lumea. Va fi o întâlnire care, deși nu se petrece acolo unde toți ne-am dori să se petreacă – într-o sală de spectacol – va fi una plină de surprize. Am construit la mine acasă un spectacol haios ajutându-mă de păpușile puștoaicei mele. Și pentru ca bucuria să fie maximă am ticluit și câteva cântecele special pentru această întâlnire. Așadar, aveți toate motivele ca duminică dimineață, să fiți responsabili, să #stațiacasă și să vă bucurați de spectacol.” – spune Cristian Bordaș.

Spectacolul „Pinocchio” poate fi urmărit pe pagina de facebook a Trupei Marionete duminică, 5 aprilie, de la ora 11.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.