Ziarul electronic al arădenilor

Spectacolul „Fata babei și fata moșneagului“ va fi difuzat online

O nouă duminică, o nouă poveste la Marionete.

Întâlnirea online pe care actorii Trupei Marionete o propun micilor spectatori în 4 aprilie, de la ora 11.00, pe platforma www.eventim.ro, este „Fata babei și fata moșneagului”.

Povestea, spusă inspirat de actorii Adina Doba, Sorin Dorobanțu, Lenuța Dorobanțu și Cristian Bordaș este regizată de Carmen Mărginean. Scenografia poartă semnătura lui Marian Sandu.

„Un spectacol plin de culoare și umor care are ca suport muzical folclorul moldovenesc. E o istorie cu tâlc  în care marionetele – iscusit mânuite de actori – vă poartă pe minunatul tărâm al uneia dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei.” – spun reprezentanții Trupei Marionete

Vă reamintim că biletul costă 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui trebuie să accesați platforma www.eventim.ro., să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces.

Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului.

După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet.

Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.