Ziarul electronic al arădenilor

Spectacolul „Capra cu trei iezi”, la „Marionete“

De vă e poftă de un spectacol cu mult umor. De vă e dragă lumea poveștilor. Sau dacă vă încântă orice întâlnire cu personaje cu tâlc.

Ei bine, de vă bucură toate acestea, o duminică dimineața la teatru e rețeta potrivită pentru fiecare dintre voi.

În 6 iunie, actorii Nuți Dorobanțu, Izabela Cotescu şi Sorin Dorobanțu, vă poftesc să urmăriți, de la ora 11.00, povestea „Capra cu trei iezi”.

„Capra cu trei iezi” este un spectacol care a luat naștere după o perioadă dificilă de carantină. Am strâns toată energia acumulată în acele luni grele și am adus-o pe scenă.

Astfel, spectacolul nostru merge către public cu o notă aparte de umor, inedit și prospețime, în speranța că pentru 40 de minute toti copiii cu vârstele între 2 și 102 ani vor fi luați de valul nebuniei noastre frumoase” – spun creatorii spectacolului

Biletele, având prețul de  20 lei (pentru adulți), 10 lei (pentru pensionari și studenți) și 5 lei (pentru preșcolari și elevi) se achiziționează, în limita locurilor disponibile, online de pe platforma www.eventim.ro sau prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00, duminică, până cel târziu la ora 10.30.

După această oră, rezervările se anulează.

Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00, duminică, în intervalul 9.30 – 10.55.

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.