Ziarul electronic al arădenilor

Spectacole suspendate la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

În conformitate cu Hotărârea numărul 63/23 octombrie 2020 privind măsurile de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-COV la nivelul județului Arad, aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, vă informăm că Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad suspendă reprezentațiile programate în intervalul 24 octombrie – 6 noiembrie.

Această măsură se aplică spectacolelor: „Apropo, ați chemat pompierii?” (programat în 27 octombrie), „Gunoierul” (din 29 octombrie) și „Carmen Vlaga vorbește cu tine” (din 1 noiembrie), precum și spectacolelor Trupei Marionete: „Prostia omenească” (din 25 octombrie) și „Albă ca zăpada” (din 1 noiembrie).

Spectacolele suspendate vor fi reprogramate la o dată pe care o vom anunța ulterior. Biletele achiziționate pot fi folosite pentru vizionarea reprezentațiilor viitoare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.