Ziarul electronic al arădenilor

Sorin Grindeanu, a doua nominalizare a PSD pentru postul de premier

Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, este noua propunere a PSD pentru postul de premier, potrivit anunţului făcut de către Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv.

“Am avut o discuţie adâncă, profundă în Comitetul Executiv Naţional, în care i-am rugat pe colegi să îşi spună părerea bazată şi pe discuţiile cu oamenii din judeţ. Sigur că a fost un curent în ultimele zile, şi ieri, şi azi-noapte, şi azi dimineaţă, mii de mesaje în care ne cereau să trecem la suspendarea preşedintelui. Într-adevăr, avem o armă foarte puternică reprezentată de majoritatea în Parlament, pentru că e puterea dată de popor. În acelasi timp, nu sunt iresponsabil să folosim această armă în a face rău ţării”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat că social-democraţii renunţă la propunerea Sevil Shhaideh, după ce liderul partidului a vorbit cu Shhaideh, care i-a spus că a primit ameninţări cu moartea după nominalizarea ei.

În consecinţă, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să îl propună pe Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi şef al organizaţiei judeţene.

”Am ales să nu aruncăm ţara într-o criză politică. Am propus colegilor mei, după ce m-am consultat cu domnul Tăriceanu şi susţine această propunere, ca propunerea noastră să fie domnul Sorin Grindeanu. Nu e agent Hamas, poate se descoperă că este KGB, că a omorât pe cineva… Sper că această propunere să fie luată în serios”, a spus Dragnea, care a precizat că el a făcut propunerea în cadrul CExN.

Dragnea l-a caracterizat pe Grindeanu drept “un coleg care este loial în primul rând programului de guvernare al PSD şi partidului” şi care “are capacitatea să înţeleagă ca acel program este îndreptat către români”.

Pe durata conferinţei de presă, Sorin Gridneanu s-a aflat lângă liderul PSD, Liviu Dragnea.

“L-am rugat să vină aici şi împreună să îi trimitem preşedintelui propunerea noastră. Am fost întrebat dacă mergem la Cotroceni. Nu am înţeles cum trebuie să vină acea propunere, dacă noi trebuie să mergem, când, cum. Ar fi jenant să mergem la poartă la Cotroceni să vorbim cu SPP-ul că avem o propunere, dar nu ştiu cum să o anunţăm”, a spus Dragnea.

sursa: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.