Ziarul electronic al arădenilor

Sorin „Ariciu” Trăistaru, printre elevi de la Școala Gimnazială „Avram Iancu“ din Arad

Azi, 23 martie 2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a continuat acțiunile din cadrul programului lansat de Ministerul Tineretului și Sportului intitulat „Campionii României în școală, liceu și universitate“, la Școala Gimnazială „Avram Iancu“ din Arad.

Invitați au fost Sorin „Ariciu” Trăistaru, multiplu campion național la supermoto și micuța judoka Carolina Szabo, multiplă campionă la judo.

A fost o discuție despre sport și beneficiile practicării lui, despre ambiție și perseverență. Carolina le-a făcut micuților elevi și câteva demonstrații iar Sorin le-a povestit despre motociclism, prezentându-le totodată și echipamentul său de concurs.

Dar azi a fost o acțiune mai altfel, putem spune că a fost o acțiune a campionilor printre campioni.

Prezente alături de noi au fost și fetele de clasa a IV-a, componente a echipei de fotbal fete ciclul primar care au câștigat etapa pe județ la ONSS fotbal feminin și vor participa la etapa pe zonă la Reșița, dar si Dragoș Muscă din clasa I, campion județean la șah.

Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat directorul executiv Gavra Cristian, directorul executiv adjunct Cuedan Dan și Nica Liliana, expert superior în cadrul compartimentului sport.

Mulțumim domnilor profesori de educație fizică și sport Radu George și Sabău Radu pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Județeană de Tineret și Sport Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.