Ziarul electronic al arădenilor

Șoferi depistați sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri cercetează 4 bărbați pentru infracțiuni rutiere.

Polițiștii din Vinga au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 33 de ani, din Mănăștur, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mailat, fără a deține permis de conducere. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 26 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism în Piața Pompierilor, având o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Pecica a fost depistat, în trafic, un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,43 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 40 de ani, din Șepreuș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, în cazurile celor depistați conducând sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cei 4 bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.