Ziarul electronic al arădenilor

Șoferi amendați pentru opriri în locuri nepermise, în municipiul Arad

În ultimele două săptămâni, polițiștii locali cu atribuții privind circulația pe drumurile publice din cadrul D.G.P.L. Arad au aplicat 120 de amenzi în cuantum de 35.090 lei conducătorilor auto care au oprit în zona de acțiune a indicatorului „Oprirea interzisă“, respectiv 32 de sancțiuni în valoare de 7.540 lei pentru oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar.

Cele mai multe nereguli  privind respectarea prevederilor Regulamentului de aplicare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (H.G. nr. 1391/2006) au fost constatate pe străzile Lucian Blaga, Unirii, respectiv Salacz Gyula.

În acest sens, a fost important sprijinul acordat de cetățenii municipiului care au surprins astfel de abateri și au sesizat dispeceratul poliției locale la numărul de telefon: 0257/939 (apel gratuit).

Astfel, în urma acțiunilor de verificare și control ale polițiștilor locali, s-au constatat în timp real faptele de natură contravențională și s-au aplicat măsurile sancționatorii prevăzute de lege.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.