Ziarul electronic al arădenilor

Șobolan mort găsit pe coridorul unei școli

Conducerea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Arad a fost amendată cu 3.000 de lei de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică, după ce a fost găsit, pe un coridor, un şobolan mort.

Direcţia de Sănătate Publică Arad a realizat în regim de urgenţă ancheta la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Arad şi au dispus, luni, amendarea conducerii instituţiei de învăţământ cu suma de 3.000 de lei, în condiţiile în care, în 2016, a primit avertisment pentru igiena precară din grupurile sanitare.

„La finalizarea controlului igienico-sanitar, echipa de inspectori care a făcut, în regim de urgenţă, control la sesizare a dispus sancţionarea conducerii unităţii cu amendă contravenţională în cuantum de 3.000 lei, în condiţiile în care actul normativ prevede sancţionarea cu amendă de la 3.000 la 5.000 lei“, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Arad, dr. Daniela Cârnaţu.

Elevii au găsit, luni, un şobolan mort lângă un calorifer de pe coridor, în apropierea unei săli de clasă a Colegiului Tehnologc de Industrie Alimentară Arad.

În paralel, continuă ancheta internă a Inspectoratului Şcolar Arad.

„Am cerut analizarea imaginilor de pe camerele video de supravghere pentru a afla ce s-a întâmplat“, a declarat, pentru Mediafax, şeful Inspectoratului Şcolar Arad, prof. Claudius Mladin.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.