Ziarul electronic al arădenilor

Șmecher cu motocicletă, sancționat de polițiști

Un tânăr din localitatea Horia a fost depistat și sancționat de polițiștii arădeni, după ce nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la o trecere la nivel cu calea ferată, el fiind identificat pe baza imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere, care au fost făcute publice în mass-media.

Tânărul are 26 de ani, iar în cursul zilei de 8 septembrie, în jurul orei 9.45, circula cu motocicleta pe Calea Șiriei din municipiu, în direcția Horia, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnalele acustice și luminoase, depășind autoturismele staționate, trecând peste liniile de tren.

După ce a trecut peste calea ferată, s-a oprit și a făcut gesturi obscene către mecanicul de tren, apoi și-a continuat drumul.

În urma apariției în mass-media a imaginilor cu tânărul care nu respectă semnalele acustice și luminoase la trecerea la nivel cu cale ferată, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, reușind identificarea motociclistului.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat motociclistul în persoana unui tânăr de 26 de ani, din localitatea Horia. Acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice) cu suma de 2.900 de lei și conform Legii 61/1991 (pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviațuire socială, a ordinii și linițtii publice) cu suma de 500 de lei. De asemenea, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile“, se menționează într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.