Ziarul electronic al arădenilor

SkirtBike 2018. Arădencele sunt invitate la o plimbare cu bicicletele

Doamnele și domnișoarele din Arad sunt invitate la cea de-a VII-a ediție a SkirtBike, eveniment care se va desfășura duminică, 24 iunie.

„SkirtBike este o cu plimbare cu bicicleta, care exprimă bucurie, zâmbete și multe biciclete. În toate cele 6 ediții anterioare sute de doamne şi domnişoare au pedalat în ţinute şic, cu entuziasm şi au încurajat şi inspirat şi alte femei să folosească bicicleta ele putând purta rochii şi fuste sau tocuri, păstrându-şi feminitatea“, au spus organizatorii evenimentului.

Locul de întâlnire al participantelor la ediția din acest an este platoul din fața Palatului Administrativ. Înscrierile se fac între 16.00 – 16.45, iar plecarea este programată la ora 17.00.

Traseul anunțat de organizatori este: platoul din fața Palatului Administrativ – Bd. Revoluţiei – Piaţa Podgoria – Stația CFR Arad – Bd. Revoluţei către Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ – se va înconjura Piaţa „Avram Iancu – Bd. Revoluţiei către Primărie – str. Dimitrie Xenopol (pe lângă Universitatea „Aurel Vlaicu“) – Parcul „Mihai Eminescu“.

„În acest an, SkirtBike Arad aduce noutăți la ediția cu numărul 7. Vom avea diferite standuri cu mâncare, băuturi răcoritoare, prăjituri, specialități din cafea, decor tematic pentru fotografii cu fotograf profesionist, înghețată, concursuri cu premii, activări sponsori şi tombole, concert și alte surprize. Ne dorim să creăm o comunitate puternică şi un eveniment care nu înseamnă doar o simplă plimbare, ci mai mult decât atât, câteva ore frumoase dedicate participanților. Ştim cu toţii că mersul pe bicicletă reprezintă un model şi un stil de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe.

În semn de mulţumire pentru participarea lor, vom avea organizate concursuri jurizate: Miss Centenar, Miss SkirtBike Arad, Miss Asortată. De asemenea avem diverse premii sau vouchere prin tragere la sorţi și un super premiu: o bicicletă“, au mai anunțat organizatorii evenimentului.

Persoane de contact: Lidia Georgiu – 0741.079.285, Cristina Laza  – 0755.121.477.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.