Ziarul electronic al arădenilor

Simona Stan, aleasă vicepreședinte al CJ Arad

stan tolea cj aradSimona Stan a fost aleasă, vineri, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, poziție pe care o va ocupa până la alegerea noului Consiliu.

Pentru această funcţie, rămasă vacantă după suspendarea lui Romulus Remus Guțu, au fost propuşi să candideze doi consilieri judeţeni: Marius Sulincean, din partea PSD, şi Simona Stan, din partea PNL.

Simona Stan a fost aleasă cu 17 voturi „pentru“ și 10 „împotrivă“.

„Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei, consilierii judeţeni, pentru că mi-au acordat votul, că au avut încredere în mine. Îmi doresc ca în perioada următoare să îmi duc la îndeplinire toate atribuţiile, şi spun asta bazându-mă pe faptul că am o experienţă de zece ani în administraţie. Îi asigur pe colegi de buna mea colaborare şi le mulţumesc încă o dată”, a declaratSimona Stan.

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a declarat că pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean era obligatoriu să fie ales un vicepreşedinte.

„Am ales un vicepreşedinte şi mă bucur că am reuşit să facem acest lucru, pentru că, până în acest moment, de la suspendarea fostului vicepreşedinte, am lucrat singur. Practic, din trei funcţii de conducere, preşedinte şi doi vicepreşedinţi am rămas doar eu. Mă bucur că a fost aleasă colega mea, doamna Simona Stan. Sunt convins că în cele aproximativ două luni pe care le avem până când va fi instalat noul Consiliu va face o echipă bună şi vom putea împreună să rezolvăm problemele pe care le avem la nivelul judeţului Arad”, a declarat Adrian Ţolea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.