Ziarul electronic al arădenilor

Sicriu căzut din mașina mortuară în fața Cimitirului Pomenirea

VIDEO Un sicriu a căzut, duminică seara, dintr-o autospecială care aparține unei firme de pompe funebre din Arad.

Incidentul a avut loc pe strada Pădurii, în apropiere de intersecția cu str. Dorobanților, în fața Cimitirului Pomenirea.

Siciriul, în care se afla trupul neînsuflețit al unui bărbat, a căzut din mașina mortuară cel mai probabil din cauza neatenției angajaților care nu l-au asigurat corespunzător în interiorul vehiculului.

Angajaţii firmei de pompe funebre nu au observat că au pierdut sicriul, ei fiind atenţionaţi de şoferi prin claxonare şi semnale cu farurile.

Angajaţii s-au întors pentru a recupera sicriul, care fusese avariat. Ei lucrează la o firmă aflată la mică distanţă de locul incidentului, lângă Cimitirul Pomenirea, iar sicriul a alunecat din maşină imediat ce au pornit de la sediu.

Căderea sicriului din mașina mortuară nu a provocat incidente în trafic, însă uimirea celor care au trecut prin zonă a fost mare. De altfel, unii dintre cei care au trecut pe acolo au filmat sau fotografiat scena și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Un echipaj al Poliţiei Locale Arad a ajuns întâmplător la faţa locului şi a asigurat zona.

„Echipajul Poliţiei Locale a izolat zona pe de o parte pentru a se evita producerea unor accidente, pe de altă parte pentru a înlesni repunerea sicriului în maşina mortuară. Nu a fost aplicată nicio sancţiune, Poliţia Locală neavând atribuţii în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, instituţie care are în subordine Poliţia Locală.

foto/video: Facebook

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.