Ziarul electronic al arădenilor

Sesizări către Primăria Arad printr-o aplicație pentru telefonul mobil

Alexandru Popa are 28 de ani şi este pasionat de IT. În urmă cu câteva luni, i–a prezentat viceprimarului Călin Bibarţ câteva dintre proiectele sale menite să îmbunătăţească relaţia cetăţeanului cu Primăria Muncipiului Arad.

Alex a lăsat o impresie bună, astfel că edilul Călin Bibarţ i-a propus tânărului să facă parte din echipa sa.

„Sper să îmbunătăţească site-ul primăriei, sper să facă o aplicaţie, cât mai performantă pentru telefoane şi calculatoare, astfel încât să fie un câştig şi pentru Primărie, dar în primul rând pentru cetăţeni. Nu în ultimul rând, am vrut să dau un semnal tinerei generaţii, că se poate! Îl felicit, îi strâng mâna şi îi doresc succes!”, a fost mesajul primarului municipiului Arad, Călin Bibarţ.

„Vom crea o aplicaţie a Primăriei Arad în care toţi arădenii vor putea vedea în timp real toate lucrările ce se desfăşoară în oraş. De asemenea, aplicaţia va putea fi folosită şi pentru sesizări. Practic va fi un instrument care va informa cetăţenii în legătură cu tot ce se întâmplă la nivelul municipiului din punct de vedere administrativ, iar pentru Primărie va fi încă un canal de comunicare directă cu cetăţeanul”, a explicat Alex Popa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.