Ziarul electronic al arădenilor

Serviciile profesioniste de închirieri auto din Cluj, apărute ca urmare a evoluției orașului

In ultimii ani, Cluj-Napoca si-a consolidat reputatia de capitala Ardealului si al doilea centru economic, sportiv si de business al Romaniei, dupa capitala Bucuresti.

Multi artisti de talie internationala au cantat la Cluj si nu la Bucuresti, asa cum o faceau de fiecare data, doua dintre cele mai mari festivaluri din tara noastra au avut loc tot in inima Transilvaniei, iar aici s-au desfasurat si cateva dintre cele mai importante evenimente de business si conferinte din domeniul IT. In plus, noul stadion, unul dintre cele mai moderne din tara, a facut ca echipa nationala sa joace mai multe meciuri la Cluj.

Toate aceste evenimente, aflate in continua desfasurare, atrag un numar foarte mare de turisti, care merita conditii optime atat de cazare, cat si de transport. Odata ajunsi pe Aeroportul International “Avram Iancu”, acestia au trei optiuni: sa apeleze la un taxi, sa foloseasca mijloacele de transport in comun sau sa aleaga o companie care ofera servicii de inchirieri auto in Cluj.

Primele doua variante nu sunt deloc viabile: in provincie, taxiurile au tarife aproape duble decat in Capitala, iar in mijloacele de transport s-ar pierde foarte mult timp, pe langa faptul ca sunt foarte aglomerate. Asadar, singura optiune cu adevarat potrivita este alegerea unei companii de inchirieri auto din Cluj.

Avantajele acestei variante sunt multiple, atat timp cat alegi o companie profesionista, cu o experienta indelungata, asa cum este FocusRent, care dupa 10 ani de activitate in Bucuresti si Otopeni si-a extins serviciile si in Cluj. In primul rand, ai garantia ca vei beneficia de un autoturism modern, sigur si confortabil, cu toate reviziile tehnice la zi si supus unei inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanat.

Flota acestei companii de inchirieri auto din Cluj este una foarte cuprinzatoare si variata, de la masini autohtone din clasa economy, spre exemplu Dacia Logan, la autoturisme din clasa business sau luxury si chiar SUV-uri: Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder sau BMW X5.

De asemenea, toate masinile acestei companii de inchirieri auto din Cluj sunt livrate cu promptitudine, in maximum 3 ore de la confirmarea rezervarii, iar pretul lor include toate taxele si asigurarile de care ai nevoie in Romania: RCA, full CASCO, rovinieta. Un alt mare avantaj, mai ales in contextul vremii atat de schimbatoare din ultima perioada, este ca toate autoturismele sunt echipate cu anvelope de sezon, acestea nefiind categorisite drept un serviciu premium, cum se intampla la alte companii. De asemenea, indiferent ce problema ai intampina, un call-center iti sta in permanenta la dispozitie.

In plus, aceasta companie de inchirieri auto din Cluj ofera mai multe tipuri de servicii, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Pe langa serviciile de inchirieri auto de scurta durata, exista si servicii de inchirieri auto pe termen lung, care se adreseaza companiilor si le ofera acestora avantajul ca nu mai trebuie sa achizitioneze si sa intretina un parc auto, dar si numeroase beneficii fiscale, printre care deductibilitatea integrala a TVA.

De asemenea, serviciile de inchirieri microbuze pot fi utilizate pentru evenimente private, cum ar fi nunti sau botezuri, dar si pentru organizarea unui team-building sau a unei excursii alaturi de prieteni.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.