Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Serviciile online ale Direcţiei Venituri din Primăria Arad, suspendate

Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad anunţă contribuabilii că o defecţiune survenită la infrastructura furnizorului de servicii de internet a cauzat suspendarea temporară a tuturor serviciilor online.

„Până la remedierea situaţiei, plățile vor putea fi efectuate prin intermediul paginii: https://www.ghiseul.ro/“, a informat Primăria Arad.

Conform sursei citate, pentru informaţii suplimentare au fost puse la dispoziţia cetăţenilor numerele de telefon: +40.257.283.622, +40.257.283.312 (interior 117) sau 0730.260.797.

„Direcţia Venituri îşi cere scuze pentru inconvenientele create şi va anunţa momentul în care serviciile vor deveni funcţionale“, a mai informat Primăria Arad.

UPDATE

Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad anunţă contribuabilii că defecţiunea survenită la infrastructura furnizorului  de servicii de internet a fost remediată în cursul zilei de miercuri.

„În acest moment, toate serviciile online ale direcţiei sunt funcţionale. Direcţia Venituri le mulţumeşte contribuabililor pentru înţelegerea de  care au dat dovadă“, a informat Primăria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.