Ziarul electronic al arădenilor

Serile filmului românesc. Comedia „America, venim!“, la cinematograful din Grădiște

La cinematograful din Grădiște va avea loc a doua proiecție de film în cadrul proiectului „Serile filmului românesc“, care a început în luna aprilie și are ca scop promovarea industriei cinematografice autohtone și atragerea publicului în sala de cinematograf.

Astfel, miercuri, 15 mai 2019, de la ora 19.00, va fi proiectată comedia „America, venim!“, peliculă care îi aduce pe marele ecran pe Mihai Călin, Gheorghe Ifrim, Mira Furlan, Adrian Văncică, Ioana Blaj și Alexandru Bindea.

Acțiunea filmului are loc în Statele Unite ale Americii, prilej pentru spectatori ca, pe lângă acțiunea filmului, să vadă imagini din una dintre cele mai mari zone urbane din lume, metropola New York.

Statuia Libertatii, Empire State Building, Central Park și Wall Street sunt unele dintre cele mai atractive obiective ale orașului pe care mulți dintre noi au ocazia să le vadă doar în filme. De aceea, „America, venim!“ este un bun prilej de relaxare în fața marelui ecran prin faptul că este unul dintre acele filme românești care portretizează cu umor un vis des întâlnit în România: căutarea unei vieți mai bune în Statele Unite ale Americii.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (luni, marți, miercuri, între orele 10.00-12.00 și 17.00 – 19.00).

„Serile filmului românesc“ este un proiect care aduce în fața publicului producții cinematografice românești, comedii, filme artistice, filme premiate la marile festivaluri dar și producții dinainte de Revoluția din 1989, care au atras public la cinematograf.

Proiectul are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură, instituție care administrează cinematografele din oraș.

De asemenea, se dorește revitalizarea cinematografelor din municipiul Arad și transformarea acestora în mini-centre culturale.

Proiecția este finanțată de Consiliul Local Municipal Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

America, venim!

Gen: Comedie

Durata: 90 minute

Distribuitor: Ro Image 2000

Rating: AP12 (Acordul părinților pentru copiii cu vârste sub 12 ani)

Plecați tocmai din micul Târgoviște cinci actori, regizorul, un băiețel și ursul său imens de pluș traversează oceanul pentru a susține un spectacol la New York. Nu totul merge conform planului și actorii hotărăsc, pentru câțiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român și stabilit în SUA de ceva vreme, care le promite un turneu de amploare.

Iau problemele lor sfârșit sau doar încep?

În rolurile principale: Mihai Călin, Gheorghe Ifrim, Mira Furlan, Adrian Văncică, Ioana Blaj, Alexandru Bindea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.