Ziarul electronic al arădenilor

Serie nouă pe cărţile de identitate eliberate în Arad

Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidență,  anunță că, începând de săptămâna trecută, Aradul are o nouă serie pe cărţile de identitate.

Pentru că a fost epuizată seria iniţială, AR, Ministerul Afacerilor Interne a alocat o nouă serie pentru documentele de identitate eliberate de formaţiunile de Evidenţă a Persoanei Arad.

Este vorba despre seria ZR. Astfel, toți cei care îşi schimbă domiciliul, se căsătoresc, divorţează, îşi schimbă numele pe cale administrativă sau obţin pentru prima dată acte de identificare, primesc buletine cu noua serie.  Primul număr alocat a fost 000100.

Facem această precizare întrucât multe dintre persoanele cărora li s-au eliberat cărţi de identitate în această perioadă s-au întors la ghişee pentru a sesiza „eroarea”.

La nivelul județului Arad s-au eliberat până acum circa 2.500 de cărţi de identitate noi cu seria ZR.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.