Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „Un spaţiu public reprezentativ al Aradului va purta numele profesorului Aurel Ardelean”

Comunitatea arădeană este îndurerată de trecerea în nefiinţă a profesorului Aurel Ardelean, fondatorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, care şi-a dedicat viaţa dezvoltării învăţământului arădean.

„Domnul Aurel Ardelean a trăit pentru învăţământ şi pentru Arad, a depus o remarcabilă şi îndelungată muncă în acest sens cu rezultate deosebite.

Prin activitatea sa şi a colectivului pe care l-a condus în ultimele decenii, a contribuit nu doar la dezvoltarea învăţământului superior şi al cercetării, ci la dezvoltarea comunităţii locale, prin proiecte educaţionale, culturale şi sociale, prin atragerea la Arad a numeroşi cercetători şi studenţi.

Comunitatea arădeană a marcat importanţa personalităţii sale prin acordarea celor mai importante distincţii, inclusiv cea de cetăţean de onoare al Aradului.

Am discutat în calitate de preşedinte al PNL Municipiul Arad cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi viceprimarii Călin Bibarţ şi Levente Bognar, iar consilierii locali ai PNL vor iniţia un proiect prin care un spaţiu public reprezentativ al Aradului va purta numele profesorului Aurel Ardelean, pentru a sublinia importanţa acestei personalităţi pentru viaţa comunităţii noastre”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.