Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: ,,PSD recunoaște oficial că a blocat proiecte ale CJA”

Consilierul PSD Petru Pădurean a recunoscut în cadrul ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Județean Arad faptul că PSD a blocat proiecte de infrastructură rutieră ale instituției.

,,Apreciez sinceritatea consilierilor județeni PSD, pe final de mandat, care au recunoscut public faptul că PSD blochează proiecte de modernizare ale drumurilor județene.

Salutăm decizia domnului Pădurean, exponent de bază al grupului de consilieri județeni PSD, de a afirma public faptul că unele proiecte au fost blocate.

Este vorba despre proiecte majore ale Consiliului Județean care au suferit din cauza faptului că unele aprobări au fost tergiversate nejustificat de către instituții conduse de reprezentanți PSD”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.