Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „PNL cheamă partidele şi societatea civilă să apere Aradul de PSD”

Partidele politice aflate în opoziţie faţă de PSD au acceptat ieri invitaţia PNL la dezbatere.

„Dialogul cu partidele aflate în opoziţie parlamentară va fi instituţionalizat. A fost o primă dezbatere utilă, în care toţi participaţii au fost de acord că PSD reprezintă un pericol pentru România şi pentru Arad. Guvernarea PSD nu sprijină prin investiţii creşterea economică, generează deficit bugetar şi inflaţie, atacă independenţa justiţiei.

Mai mult, guvernarea PSD dezavantajează Aradul, prin tăierea fondurilor, investiţii puţine şi mai nou prin încercarea de a confisca simboluri ale Aradului, Palatul Administrativ. Partidele din opoziţia parlamentară trebuie să apere Aradul, să promoveze lideri politici care să reprezinte cu adevărat interesele comunităţii noastre, să susţină o guvernare care respectă arădenii. În acest moment, stânga populistă reprezentată de PSD este unită, în timp ce dreapta este divizată.

Vom face eforturi pentru un dialog între partidele de opoziţie şi societatea civilă, pentru o alianţă a forţelor de centru şi de drepta, care să includă partidele politice, societatea civilă cu care împărtăşim un set de valori, toţi cei interesaţi de o guvernare şi o administraţie orientate spre economie de piaţă, democraţie, susţinerea investiţiilor, independenţa justiţiei.

Credem că acelaşi tip de dialog trebuie promovat şi la nivel naţional, 2019 este un an electoral important”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.