Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „Pasarela din Gara Aradul Nou aşteaptă bani de la Guvern”

Parlamentarii PSD Arad nu dau niciun semn că sunt preocupaţi să obţină bani pentru Arad, în cadrul bugetului de stat, care intră în dezbatere zilele acestea.

Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad, le reaminteşte că o serie de obiective aşteaptă bani prin buget.

„Când le spui să aducă bani pentru Arad, parlamentarii PSD te ceartă, îţi spun să taci sau să îţi vezi de alte treburi. Partea bună este că Fifor, Căprar, Tripa şi Todor aud mesajele noastre. Le amintesc cu această ocazie că pasarela pietonală de la Gara Aradul Nou arată mizerabil.

Din moment ce – aşa cum ne spun ei – cifrele arată bine, putem vedea bani în buget pentru acest obiectiv. Cred că cetăţenii din Aradul Nou, din Sânicolau, ar aprecia un act de normalitate, refacerea pasarelei în aşa fel încât să o poată utiliza arădenii, inclusiv persoanele în vârstă”, a spus Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.