Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Sergiu Bîlcea insistă pentru modernizarea Bazinului Delfinul şi a Sălii Polivalente

Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad, cere parlamentarilor să se asigure că bugetul de stat din acest an va cuprinde fonduri pentru renovarea Bazinului Delfinul şi a Sălii Polivalente.

„Este păcat să avem aceste săli în stare de degradare, este păcat că bazinul de înot este închis o mare parte a anului. Înţelegem că parlamentarii PSD şi-au asumat că Guvernul va moderniza aceste baze, le cer să se asigure că banii sunt cuprinşi în buget, altfel sunt doar vorbe.

În alte oraşe, unde a avut interesul PSD, s-au construit săli de sport moderne de la zero, cred că Aradul merită respect şi nu ar fi un efort prea mare modernizarea acestor obiective. PSD se laudă că cifrele arată bine, aşa că trebuie să avem investiţii şi la Arad, un oraş care este printre primele la contribuţii la bugetul de stat”, a declarat Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Florin Tripa: „Politrucul Bîlcea și-a pierdut busola și se ocupă de orice, mai puțin de problemele de la CJA“

Vicepreședintele CJA Sergiu Bîlcea, cunoscut mai nou și ca GPS2, încearcă să iasă din nou din anonimat cu proiecte care nu au nicio legătură cu el.

De data aceasta, Bîlcea e preocupat de bazinul Delfinul și Sala Polivalentă, deși atribuțiile sale ar fi repararea drumurilor județene, care arată ca după război.

„Copia nereușită a lui Falcă aruncă în spațiul public tot felul de fumigene, poate uită lumea cât de prost administrează județul alături de Marinel Cionca. După ce și-a pierdut GPS-ul prin drumurile înzăpezite ale județului, Bîlcea se dă mare specialist în bazine de înot și săli de sport. Tocmai el, care îl imită atât de slab pe tătucul Falcă, ne vorbește despre reabilitarea sălii polivalente și a bazinului de înot, când șeful său nu e în stare să bage apă în noul bazin de polo, realizat pe banii Companiei Naționale de Investiții, care stă închis și acum, deși e finalizat din vară.

Cu așa politruci la conducerea județului și municipiului, nici nu e de mirare că drumurile județene sunt printre cele mai proaste din țară, că se pierd proiecte pe bandă rulantă, că nu se fac investiții deși există zeci de milioane de euro la dispoziția CJA din fonduri europene și guvernamentale, că nu sunt în stare nici măcar să ducă la bun sfârșit o banală deszăpezire“, spune deputatul PSD Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.