Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea, candidat la șefia organizației municipale a PNL Arad

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL, iar viceprimarul Călin Bibarț și consilierul local Geanina Pistru pentru cele două funcții de prim-vicepreședinte.

Alegerile pentru noua conducere a organizației municipale a PNL Arad se vor desfășura vineri, la Expo Arad, începând cu ora 18.00. Cu această ocazie vor fi aleși președintele și cei doi prim-vicepreședinți ai organizației municipale.

„Odată cu terminarea alegerilor pe municipiu vom începe un alt proiect, unul pentru Arad 2020, în care cetățeanul este principalul partener al Partidului Național Liberal, prin realizările administrative care vor urma. Pornim pe un nou drum cu o echipă de profesioniști, lideri politici, oameni cu experiență în administrație și avem certitudinea că vom fi învingători în 2020. Mă bucur că o voi avea alături de mine pe Geanina, un lider de la care am multe de învățat. a declarat candidatul la funcția de președinte al organizației municipale PNL Arad“, a declarat Sergiu Bîlcea.

Actualul președinte al organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru, candidat pentru funcția de prim-vicepreședinte al alegerile de vineri, a spus că a fost „o onoare și un privilegiu“ să fie în fruntea acestei organizații „minunate“.

„Voi candida la funcția de prim-vicepreședinte, alături de viceprimarul Bibarț, iar pentru funcția de președinte va candida Sergiu Bîlcea. Împreună vom forma echipa câștigătoare la următoarele alegeri, dar și la cele din 2020. A fost o onoare și un privilegiu să fiu în fruntea acestei organizații minunate, cu oameni dedicați și implicați, care au înțeles de la bun început că principalul nostru scop este bunăstarea arădenilor și a întregii comunități“ a declarat Geanina Pistru.

La rândul său, viceprimarul Călin Bibarț a spus că „forţa fiecărei organizaţii municipale şi judeţene va conta extrem de mult în viitoarele bătălii politice pe care PNL le va avea de dus după aşezarea apelor în matca lor firească“.

„Vom demara proiecte de consolidare a organizației politice, dar și proiecte administrative ambițioase. Odată cu finalizarea acestor alegeri, finalizăm și fuziunea, iar parcursul PNL Arad va fi unul lin și de succes“, a spus candidatul la funcția de prim-vicepreședinte al organizației municipale, Călin Bibarț.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.