Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: ,,Asfaltările avansează rapid la Horia, pe șantierul Arad – Șiria – Pâncota”

Lucrările pe Arad – Șiria – Pâncota avansează în mod alert. Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, anunță că în prezent se asfaltează în două puncte ale tronsonului: la ieșire din Arad, spre Horia, respectiv la ieșire din Horia, spre Șiria.

,,S-a lucrat la fundație, a fost lărgit drumul, s-a lucrat la toaletarea vegetației, iar asfaltarea continuă în alte două puncte ale tronsonului. Este cel mai important șantier deschis pe drumurile județene în această perioadă, mă bucur să văd că se muncește constant, pentru că ne dorim ca lucrarea să fie finalizată cât mai rapid pentru a reduce disconfortul participanților la trafic.

Drumul, în lungime de 30 de kilometri, este refăcut din fundație, iar proiectul este finanțat din fonduri europene, având o valoare a contractului de 72 milioane de lei”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.