Ziarul electronic al arădenilor

Senatorul Ioan Cristina a deranjat conducerea PNL Arad (și) cu o declarație

Senatorul Ioan Cristina a intrat în atenția conducerii PNL Arad, după ce a făcut declarații în presa locală, cu privire la unele decizii ale conducerii filialei județene.

Ioan Cristina a declarat că președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a ajuns să propună membrilor BPJ susţinerea lui Ludovic Orban pentru şefia partidului, deşi tot el îl criticase pe Orban.

„Gheorghe Falcă a spus în repetate rânduri că dacă va câştiga Orban, PNL va ajunge la 10 la sută. Mai mult, Iustin Cionca, preşedintele CJ Arad şi apropiat al  lui Gheorghe Falcă, a afirmat că delegaţii PNL Arad pentru congres trebuie aleşi pe sprânceană. Îi apreciez pe cei care, contrar propriilor zbateri, ajung la vorbele altora”, a declarat senatorul Ioan Cristina, citat de presa locală.

În urma acestor afirmații, PNL Arad a transmis un comunicat de presă, prin care îi solicită senatorului Ioan Cristina să… își prezinte activitatea sa parlamentară.

„Îl rugăm pe domnul senator să își respecte colegii de partid și electoratul. Considerăm că în ceea ce privește comunicarea publică este mult mai important ca domnul senator Cristina să transmită activitatea sa parlamentară pe care o desfășoară pentru cetățeni”, se arată în comunicatul de presă remis de PNL Arad.

Termenul de depunere a candidaturilor la preşedinţia PNL expiră pe 16 mai, urmând ca o lună mai târziu, pe 17 iunie, să aibă loc congresul în cadrul căruia va fi ales viitorul lider al partidului. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Romexpo, în prezenţa a 5.000 de delegaţi.

Până acum şi-au anunţat candidaturile la preşedinţia PNL Ludovic Orban, Cătălin Predoiu şi Cristian Buşoi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.