Ziarul electronic al arădenilor

Senatorul Igaș mai vrea un mandat în Parlament

igasSenatorul PNL Constantin Traian Igaș și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul României, afirmând că a primit solicitări în acest sens din partea mai multor membri de partid, primari, consilieri locali și județeni.

Igaș a spus că și-a depus formularul privind intenția de a candida la alegerile parlamentare din acest an la filiala Arad a Partidului Național Liberal.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut în interiorul PNL, pe toate palierele, am luat decizia de a înainta intenția de candidatură către filiala Arad, pe de o parte pentru a respecta solicitările și propunerile venite din partea mai multor membri, primari, consilieri locali și județeni, împreună cu care am participat la multe campanii electorale, iar pe de altă parte pentru a înlătura anumite zvonuri promovate de diverse persoane. Sunt un om căruia îi place să acționeze după reguli, mi-am exprimat de fiecare dată foarte clar și fățiș intențiile de acțiune.

Și bineînțeles, am argumentat de fiecare dată poziția pe care am luat-o, atât în interiorul partidului cît și în Parlament. Deci, conform Statutului PNL, mi-am exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare din partea PNL, atașând și raportul activității mele parlamentare și politice”, a declarat senatorul Constantin Traian Igaș.

Conform Statutului și Regulamentului PNL, membrii care doresc să candideze au obligația de a notifica, în scris, această intenţie la Biroul Permanent Județean al filialei din care fac parte.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.