Ziarul electronic al arădenilor

Senatorul Fifor vrea o întâlnire „separată“ cu primarul Falcă

Cel mai activ dintre parlamentarii prezenți la întâlnirea avută cu reprezentanții administrației arădene a fost senatorul PSD Mihai Fifor, care a cerut, de mai multe ori, explicații primarului Gheorghe Falcă, cu privire la investițiile aflate în derulare și la proiectele care urmează să fie puse în aplicare.

În timpul discuțiilor, senatorul Fifor a intervenit pentru a solicita lămuriri cu privire la unele investiții, dar a și cerut o întâlnire „separată“ cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

„Aș dori să discutăm separat, domnule primar, dacă se poate și agenda dumneavostră încărcată va permite lucrul acesta. Aș vrea să discutăm pe programul de investiții pe 2017. Era interesant pentru noi să știm și care este stadiul investițiilor realizate în municipiul Arad în 2016, și mă refer aici la principalele proiecte de investiții din municipiul Arad, ca să vedem unde ne aflăm… și unde ne ducem mai departe. Ne-ar interesa, de asemenea, să vedem o structură a bugetului municipiului pentru 2017, adică să vedem și partea de venituri pe care dumneavoastră o gândiți. Ar fi interesant să vedem și care este estimarea excedentului bugetar pentru 2017, sau cum închideți 2016, și cum v-ați gândit să procedați cu suma aceasta mai ales că e o sumă destul de importantă. Dar, încă odată, ne-am dori o întâlnire separată, cred că sunt chestiuni la fel de importante, și, dacă dumneavoastră o considerați importantă noi vom participa la această discuție“, a spus senatorul Mihai Fifor.

Primarul Falcă a spus că este de acord cu o astfel de întâlnire propusă se senatorul social-democrat.

CITITI SI: Primăria și CJ Arad cer bani, parlamentarii promit

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.