Ziarul electronic al arădenilor

Semaforizări noi în municipiul Arad

semafor-300x197Câteva intersecții din municipiul Arad vor fi semaforizate, iar în Zona Industrială Vest circulația va fi reglementată printr-un nou sistem de semnalizare.

Prima intersecție în care va fi pusă în funcțiune semaforizarea este cea dintre strada Andrei Șaguna și artera Condurașilor  M. Kogălniceanu, zonă unde au avut loc mai multe accidente de circulație.

Conform Primăriei, sistemul de semaforizare din această intersecție va fi pus în funcțiune în cursul zilei de luni, 25 iulie.

Primăria a mai anunțat că accesul și circulația în Zona Industrială Vest vor fi reglementate cu un nou sistem de semnalizare pe care Primăria îl realizează pentru fluidizarea traficului în zonă.

„Documentația a fost finalizată și va fi prezentată pentru aprobare Consiliului Local Municipal. Costul estimat al lucrărilor este de 26.000 de lei“, se precizează într-o informare a Primăriei Arad.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunțat recent că alte două intersecții din municipiu vor fi semaforizate în acest an.

Este vorba de intersecția dintre străzile Crișan și Tudor Vladimirescu și de cea dintre străzile Abatorului și Pădurii.

„Sunt două intersecţii care au primit aprobarea comisiei de sistematizare pentru a fi semaforizate. Sperăm ca şi aceste intersecţii să le finalizăm în acest an“, a spus primarul Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.