Ziarul electronic al arădenilor

Selfie-urile, la modă printre politicieni în 2019

Reţelele de socializare au fost invadate, în 2019, de selfie-urile politicienilor, care au dorit astfel să arate o nouă latură a lor, mai populară, mai umană şi mai aproape de oameni.

Dintre toţi, actualul ministru al Finanţelor, Florin Cîţu, pare cel mai mare fan al acestui stil fotografic.

La partid, în Parlament şi la Cotroceni, Florin Cîţu, actualul şef al Finanţelor, nu a ratat niciun loc pe unde a trecut fără a-şi face câte un selfie. Alături de premierul Ludovic Orban, mai marele liberalilor, de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi împreună cu membrii Executivului, Cîţu a vrut să imortalizeze momentele şi să le lase posterităţii pe pagina sa de Facebook.

În peisaj apare şi Klaus Iohannis, e doar că nu el face fotografiile, ci doar se lasă fotografiat alături de alegători.

Şi colegii săi de partid, printre care secretarul general al PNL, senatorul Alina Gorghiu sau europarlamentarul Siegfried Mureşan, par să aibă o pasiune pentru stilul selfie.

Situaţia nu este diferită nici la social-democraţi, fie că vorbim de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sau de senatorul Gabriela Creţu, soţia liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Moda selfiurilor a fost însuşită şi de alţi lideri politici. Printre ei preşedintele PMP, Eugen Tomac. El a vrut să marcheze prima zi din mandatul de europarlamentar, precum şi participarea, alături de Traian Băsescu, la o dezbatere în Parlamentul European.

Nici Dan Barna, candidatul USR PLUS nu s-a lăsat mai prejos. El a postat periodic, în campania prentru prezidenţiale, fotografii în care apărea făcându-şi selfiuri cu alegătorii.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.