Ziarul electronic al arădenilor

Șeful Secţiei Hematologie de la Spitalul Județean, în incompatibilitate

coralia-cotoraciAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul Coraliei Cotoraci, şeful Secţiei Hematologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Conform ANI, Coralia Cotoraci, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 octombrie 2006 – 9 mai 2012, „întrucât a deţinut simultan funcţiile de şef secţie la Secţia Clinica Hematologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi de administrator la SC Multimedica SRL“.

De asemenea, în perioada 1 octombrie 2006 – 9 decembrie 2011, Coralia Cotoraci a deţinut simultan funcţiile de şef secţie la Secţia Clinica Hematologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi de administrator la SC Villa Iolanda SA încălcând astfel, dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 95/2006.

Potrivit art. 178, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 95/2006, „Funcţia de manager persoană fizica este incompatibilă cu: (…) exercitarea oricărei activităţi sau oricărei alte funcţii de manager, inclusiv cele neremunerate“.

Coralia Cotoraci nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, a mai informat ANI.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.