Ziarul electronic al arădenilor

Şeful Postului de Poliţie Ineu, găsit spânzurat

spanzuratŞeful Postului de Poliţie Rurală 5 Ineu din judeţul Arad s-ar fi sinucis, fiind găsit, luni seara, de către soţia sa, spânzurat într-o anexă a casei, iar colegii săi declară că era abătut la serviciu.

Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

„Nu s-a găsit niciun bilet lăsat de către poliţist, iar din primele cercetări a reieşit că nu ar fi avut avut probleme în familie sau la serviciu“, a declarat, marţi, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, Silviu Florin Rusu.

Colegii poliţistului au declarat procurorilor că luni, când a fost la serviciu, poliţistul era mai abătut.

Poliţistul susţinuse cea mai recentă testare psihologică în acest an şi o trecuse fără probleme.

Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii.

Dacă se confirmă ipoteza sinuciderii, acesta ar fi al doilea poliţist care îşi ia viaţa, în ultimele luni, în Arad, după ce, pe 12 aprilie, un poliţist în vârstă de 42 de ani din municipiul Arad a fost găsit în apartamentul său împuşcat în cap cu arma din dotare.

Poliţistul, Cristi Tamaş, avea 42 de ani şi lucra la Secţia de Poliţie din cartierul Aurel Vlaicu. Atunci, anchetatorii au găsit un bilet în care poliţistul a scris că el este singurul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat.

Poliţistul acumulase datorii mari la întreţinere şi, conform unor informaţii neoficiale, solicitase eşalonarea unui credit bancar.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.