Ziarul electronic al arădenilor

Secția Obstetrică-Ginecologie, modernizată de Cavalerii Templieri

Blocul operator, mai multe saloane, dar și spații auxiliare de la Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au fost modernizate.

Lucrări de modernizare derulate la început de an la Secția Obstetrică-Ginecologie au fost rezultatul parteneriatului dintre Consiliul Județean Arad și Asociația Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH arădeni, prin aportul companiei Profi.

Valoarea totală a acestei etape de modernizare este de aproximativ 30.000 de euro, iar valoarea geamurilor achiziționate de Consiliul Județean este de aproape 75.000 de lei.

„Materialele și manopera asigurate de Asociația Aradensis Arad au totalizat 60.000 lei, din care 60% manopera, iar 40% materialele. Valoare geamurilor achiziționate de Consiliul Judetean este de 74.779 lei“, au precizat reprezentanții Asociației Aradensis Arad.

Etapa următoare de modernizare, conform conducerii Spitalului, ar trebui să aibă ca obiect continuarea reabilitarii geamurilor, în cladirea nouă şi achiziţionarea a două cardiotocografe.

„Aceasta este a treia lucrare desfășurată de templieri în spitalele orașului Arad, după renovarea a două saloane ale aceleiași Maternităti, în ianuarie 2016, respectiv a altor două saloane ale Secției Pediatrie, un an mai târziu. Moștenitori legitimi ai vechilor cavaleri săraci ai lui Christos, templierii apără și astăzi creștinismul, nu cu armele, ci prin faptele lor de caritate. Misiunea Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) în acest caz ar fi îndeplinită complet, dacă acest tip de inițiativă ar fi preluat de cât mai mulți membri ai societății civile“, au mai spus reprezentanții Asociației Aradensis Arad.

Conform statisticilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în unitate se nasc anual aproximativ 2.600 de copii, iar dintre aceştia700-800 au diferite probleme de sănătate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.